Wat fijn dan je tijd vrij maakt voor mijn verhaal.
Mijn naam is Gert Kamphorst, trotse oprichter van Klusminuten.
Ik leg je kort uit wat Klusminuten inhoud en hoe Klusminuten er ook voor jou kan zijn.

Allemaal winnaars

Begin 2015 maakte ik van mijn hobby mijn werk en startte een klusbedrijf. Ik heb 2 rechter handen, goed gereedschap en ik help graag mensen. Ik zocht naar een eerlijke manier van werken waarbij ik mezelf en ook de klant financieel niet benadeel. Zo is Klusminuten ontstaan. Voor 1 euro per minuut doe ik allerlei klussen bij de mensen thuis. Van een lamp ophangen tot een complete badkamer verbouwing en ik reken geen voorrijkosten. Klanten vinden het geweldig dat ze voor al die klussen eindelijk iemand hebben. Zelf vind ik het erg duidelijk, elke minuut die ik werk verdien ik geld, ik zie alleen maar winnaars. Hier wil ik meer mensen van laten profiteren.

De Klusminuten mentaliteit

Als jij je aansluit kom je in Team Klusminuten. Team Klusminuten bestaat uit gemotiveerde vakmensen met een positieve instelling. We zijn klantgericht, flexibel en maken graag mooie dingen. Dat is de Klusminuten mentaliteit. We snappen dat een goede reputatie alleen mogelijk is met tevreden klanten. Door de Klusminuten mentaliteitsverklaring te tekenen laat jij zien dat dit ook jouw mentaliteit is en dat maakt je welkom bij Team Klusminuten. Jij krijgt het vertrouwen om uit naam van Klusminuten te werken. Heb jij de Klusminuten mentaliteit, dan is Klusminuten er voor jou.

Pak klussen wanneer je wilt

Als lid van Team Klusminuten zie je alle bij ons aangeboden klussen en kan je deze pakken, zoveel je wilt. Gaten in je agenda kan je op deze manier makkelijk invullen. Pak jij een klus dan stuur je een offerte uit naam van Klusminuten, je wordt dus niet tegen je collega’s uitgespeeld. Wij zorgen voor het aanbod van de klussen, jij voor een goede uitvoering. Van de euro per minuut die de klant betaald is 80 cent voor jou wat neerkomt op bijna 40 euro ex btw per uur.

Verdien aan klussen die je zelf niet uitvoert

Tijdens ons werk zien we regelmatig klussen die we zelf niet uit kunnen voeren omdat we te druk zijn of het vak niet beheersen. Door deze klussen bij ons aan te bieden krijg je een provisie van 5 cent per minuut wanneer hij door een Klusminuten collega wordt uitgevoerd. Voor de gemiddelde klus komt dat neer op ongeveer 10 euro en voor een wat grotere klus al snel meer dan 100 euro. Zo verdien je bij Klusminuten makkelijk wat extra, alleen door klussen door te geven. De klussen bieden we vervolgens aan bij je collega’s van Team Klusminuten. Zo voorzien we elkaar van werk en worden we er allemaal beter van.

Investeer in je toekomst

Klusminuten goed in de markt zetten vraagt om een flinke investering. Als bijdrage hiervoor betaalt elk lid 450 euro ex btw. Jij toont vertrouwen in Klusminuten en sterkt de ontwikkeling om er vervolgens ook zelf van te profiteren. Als Klusminuten vakman heb je een eigen zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Gaat er iets mis op de klus dan los je dit zelf op en doe je er alles aan om te zorgen dat de klant aan het eind toch tevreden is. Wij hoeven dan als Klusminuten niet in te grijpen. Moeten wij toch ingrijpen dan zullen we de te maken kosten aan jou doorberekenen. Maak je het te gek dan wordt je definitief uit Team Klusminuten gezet.

Het lidmaatschap

Voor Team Klusminuten is er dus een buffer met klussen voor de gaten in je agenda. Teveel werk kan je doorschuiven naar je collega’s en zo ook daar wat aan verdienen. Wat kost het per maand om gebruik te kunnen maken van dit systeem. Bij collega websites betaal je al snel een paar tientjes per maand. Wij gaan je niet elke maand weer pijn doen, wij zorgen dat je blij bent dat je ons hebt en dat je wat extra verdient. Onze leden betalen het hele lidmaatschap in één keer, voor hoe lang dat ook zal zijn. Hoeveel dat is hangt af van het aantal leden van Team Klusminuten op dat moment. Ben jij bijvoorbeeld het 20e lid dat toetreedt dan is jouw Klusminuten ID nr ook 20 en betaal jij éénmalig 20 euro ex btw. De 21e heeft ID nr 21 en betaalt 21 euro enzovoort.

Heb jij de Klusminuten mentaliteit, schrijf je dan in en Klusminuten is er voor jou.

Aanmelden als vakman