Woning opknappen voor verhuur of verkoop

Heb jij een woning die je snel verkoopklaar wilt maken of wilt opknappen voor de verhuur? Wij helpen je graag!

Wij kunnen met een eigen team je woning in zijn geheel opknappen of je ondersteunen bij werkzaamheden die je (deels) zelf uitvoert. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem hier contact op

Ons werk

Wij, Klusminuten.nl, begrijpen dat je niet zomaar elk willekeurig bedrijf in wil huren om je klussen te klaren. Om een impressie te geven wat Klusminuten allemaal te bieden heeft hebben wij een online portfolio samengesteld, zodat je na het bekijken met een gerust hart een afspraak kunt maken. Voor Klusminuten is geen klus te gek. Van badkamer renovaties tot het ophangen van een lamp, alles is mogelijk bij Klusminuten. Elke klus transparant voor €1,50 per minuut, zonder voorrijkosten.

Zolderkast

Boeidelen vervangen

Badkamer renovatie

Zolder verbouwing

Verzakte vloer

Schutting aanpassen

Zeil leggen

Tegels keuken vervangen

Veranda aanleggen

Woon jij in Zeewolde en heb je een klus liggen waar je niet aan toe komt? Of wil je gewoon jouw klus laten uitvoeren door een professional? Van het ophangen van een schilderij, het monteren van een lamp of het installeren van een complete badkamer, geen klus is te gek!

Een klus aanbieden

Ben jij een professionele klusser en ben jij op zoek naar afwisselende klussen? Of ben jij als eigen ondernemer geïnteresseerd in extra klussen? Klusminuten.nl brengt op eenvoudige en transparante wijze een klusaanbieder en vakman bij elkaar en betaalt per gewerkte klusminuut.

Inschrijven als vakman